Naisen tissit sisko antaa pillua

Siskoni otti minua kädestä ja veti minut huoneeseensa. Huomasin, miten me äidin kanssa voimme jutella vaikka kuinka pitkän ja sanoa mielipiteemme toisillemme. Menin äidin viereen, kiedoin käteni hänen ympärilleen ja kuiskasin: Äiti, minä ymmärrän sinua kaikessa, ja sitä paitsi sä oot maailman paras ja ihanin äiti. Kiiman aallot velloivat koko ajan sisälläni. On kiva, jos sinusta minun vaalea iho on seksikäs. Sitten kun isä oli saanut sydäninfarktin, oli hän muuttunut ja pyytänyt äidiltä tekosiaan anteeksi. Eno käntyi minuun päin ja sanoi vielä: Taitaa sinulla jo halut hyrrätä, kun peittelet tuota sapelias tuolla haarojen välissä, eikä se ihme ole, koska minuakin nämä jutut kiihottavat, ja onhan se tuo meidän Anneli tosi kuuma seksipakkaus, kun sille pälle sattuu, niin että siitä riittäisi.

Videos

Jamina nussii suomiseksivideolla radical.

Naisen tissit sisko antaa pillua - Kesätyössä siskon

No niin, nyt on hierottu. Laskeuduimme alimmalle lauteelle ja Anneli avasi saunan oven, jolloin viileä ilmaa tulvi saunan puolelle. Olin aikaisemmin maistanut olutta kotona, eikä se ollut maistunut hyvälle, joten sanoin ottavani mehua. Olisi vähän helpompi, jos sinulla olisi stringit. Kän kuiskasi ja iski minulle silmä. Olenko minä nyt mikän hento?

Naisen tissit sisko antaa pillua - Sisko Antaa

Vuosia sitten, kun minä olin ollut vähän yli kymmenvuotias, oli isäni alkanut käyttä alkoholia vapaa-aikanaan vähän liikaakin. Anneli veti Leon lähemmäksi ja otti seisovan kullin suuhunsa. Olin Annelin alla alimmalla lauteella ja Anneli ratsasti kyrpäni sisällän. Näin, miten enon paksu ja kyhmyräinen kyrpä riippui tavallista suurempana haarojen välissä. Anneli huohotti jo kuuluvasti, kun nuolin hänen turvonnutta klitoristaan voimakkaasti. Oliskin kiva, kun olisi joku, jonka kanssa panisi.

Kommentti “Naisen tissit sisko antaa pillua”

  1. Sisko ja minä olemme vielä koulussa. Sisko kirjaa koneelle tulevia ja lähteviä. Minä teen tavallista varastomiehen työtä, kanniskelen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *