Pillu nuoleminen miten orgasmi

Pillun nuoleminen orgasmin aikana Miten naiset haluatte, että kun pillua nuollaan/sormetetaan orgasmiin asti, haluatteko teitä nuoltavan myös orgasmin aikana? Mieheni nuolee lähes joka kerta minut orgasmiin. Aloittella ensin suukottelemalla reisiä ja mahaa, vähän väliä pillua kiusoitellen. Keskustelu - Naisen nuoleminen orgasmiin asti Seksi Vauva En pysty kuvailemaan miten mahtavaa se on, mieheni on erittäin taitava ja orgasmi. Vänän riippuu miehen taidoista miten kauan kestä ja tuleeko ollenkaan. Olisiko ehtinyt nuolla pilluani ja klittaani vajaan minuutin! Voi kun vieläkin saisi nuolla tällä tavoin pillua ja antaa orgasmien tulla valtoimenaan. Kyllä pillu on hyvälle vaikka miten tarjottuna. Pillun nuoleminen orgasmin aikana Miten naiset haluatte, että kun pillua nuollaan/sormetetaan orgasmiin asti, haluatteko teitä nuoltavan myös orgasmin aikana? Mieheni nuolee lähes joka kerta minut orgasmiin. Aloittella ensin suukottelemalla reisiä ja mahaa, vähän väliä pillua kiusoitellen. Keskustelu - Naisen nuoleminen orgasmiin asti Seksi Vauva En pysty kuvailemaan miten mahtavaa se on, mieheni on erittäin taitava ja orgasmi. Vänän riippuu miehen taidoista miten kauan kestä ja tuleeko ollenkaan. Olisiko ehtinyt nuolla pilluani ja klittaani vajaan minuutin! Voi kun vieläkin saisi nuolla tällä tavoin pillua ja antaa orgasmien tulla valtoimenaan. Kyllä pillu on hyvälle vaikka miten tarjottuna.

Kuinka kauan haluatte: Pillu nuoleminen miten orgasmi

Minun kokemus on se, että pienetkin pysähtelyt saa aikaan orgasmin viivästymisen. 15.1.2012, 16:27 #941765, ilmoita asiaton viesti. Kovin yksilöllistä varmaan tämäkin, mutta henkilökohtaisesti olen ehdottomasti sitä mieltä, että kesken ei saa lopettaa!

Videos

Lela cavalca orgasmi.

Pillua: Pillu nuoleminen miten orgasmi

Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. 15.1.2012, 18:10 #941766, ilmoita asiaton viesti, xy1, post: wrote: Haittaakse, se ei pelaa joka pelkä. Johtuu siitä, että osa orkusta on jo tavallaan tullut, tosin vielä ihan alullaan, mutta koettu kuitenkin. 15.1.2012, 19:07 #941769 Ilmoita asiaton viesti On se kumma että miehet tuntuu tietävän tän asian paremmin kuin naiset. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Meinasi jo loppua konstit, mutta onneksi paineen laskemisella selvittiin.

Keskustelu - Naisen: Pillu nuoleminen miten orgasmi

Me Naiset, kirsi Alm-Siiran urahypystä centri massaggio cinese milano portale porno italiano tuli pettymys: Olen tyytyväinen, että lähdin ennen kuin ehdin aiheuttaa katastrofia. Eli vaimo vaan toteaa ettei se nyt tule. Rakastelu ei ole sitä upeampaa, mitä pitempän se laitetaan tahallisesti kestämän. Oon kuitenkin huomannut, että paikat menee aika tuntoherkäksi silloin? Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. En osaa edes sanoa, miksi joskus käy näin ja miksi taas aika usein ei käy. Pieni vedätys ja kiusaus on joskus paikallaan, jotta orkku voimistuu entisestän.

Kommentti “Pillu nuoleminen miten orgasmi”

  1. Ja liikutetaanko sormea orgasmin.. Jotkut naiset jankuttavat, että. Että ensin pannaan, miten.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *